Hvordan komme seg fra Bergen Lufthavn Flesland til Bergen sentrum

2902
Norge Bergen Flybussen - Flybussen utenfor Radisson hotellet på Bryggen
Norge Bergen Flybussen - Flybussen utenfor Radisson hotellet på Bryggen

Når du har ankommet Bergen lufthavn har du flere alternative transportmidler til Bergen sentrum. Her forteller vi deg hvilke muligheter du har og hva de koster

Flybussen til Bergen sentrum
Det mest miljøvennlige er å ta flybussen, det er også desidert det billigste hvis man ikke er en stor gruppe. Flybussen i Bergen starter om morgenen kl 0400 fra Bergen sentrum og har avganger hele dagen helt til det siste flyet har ankommet om kvelden. God standard på bussene og vennlige sjåfører. Kofferter kan plasseres i lasterom i bussen. Turen med flybussen koster i 2016 den nette sum av 100 kroner, t/r koster 170 kroner dersom billettene kjøpes FØR du går inn på bussen. Dersom du kjøper billett inne på bussen koster det 115 kroner for én vei og 185 kroner t/r. Du kan bruke betalingskort på bussen. Billetter kan også bestilles og betales via mobiltelefonen din. Mer om Flybussen Bergen

Taxi fra flyplassen til Bergen sentrum
Taxi står rett utenfor utgangen ved ankomsthallen. Det er vanskelig å si eksakt hva det koster med taxi til Bergen sentrum da det varierer med tiden på døgnet og trafikken. Men du regne med at det koster mellom 300 og 500 kroner.

Leiebil på flyplassen til Bergen sentrum
Du kan ofte få gode tilbud på leiebiler i Bergen, de fleste leiebilselskapene er representert i Bergen, flere har kontor på flyplassen. For å kunne forsvare å leie en bil bør man helst har flere gjøremål i Bergen som krever litt logistikk eller transport-koordinering. Eller at man skal transportere større volum.

Privatsjåfør fra flyplassen til Bergen sentrum
Ønsker du litt mer eksklusiv og komfortabel transport kan det å leie en privatsjåfør med bil være en god løsning. BMS henter og bringer til flyplassen.

Bybanen til Bergen Lufthavn Flesland
Du kan nå ta Bybanen fra Bergen sentrum til Flesland Bergen Lufthavn, og motsatt vei selvfølgelig. Bybanen har endestopp ved den nye terminalen som åpner 17. august 2017, frem til da må du gå ca 200 meter til den gamle terminalen. Ganske grei løsning i mellomtiden. Se mer informasjon i artikkelen Slik tar du Bybanen til og fra Bergen Lufthavn Flesland.

God tur med Flybussen eller Bybanen, og spar miljøet 😉 !

Hotell i Bergen

Norway Bergen Hotell - Scandic Byparken Hotel Bergen

De to beste hotellfrokostene i Bergen – Hotellfrokost av internasjonal toppklasse

400 hoteller i hele Norge kjemper om å tilby gjestene den beste hotellfrokosten. To hotell i Bergen er fremdeles med i kampen.
Thon Hotel Rosenkrantz i Bergen

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen

Thon Hotel Rosenkrantz i Bergen ligger rett ved siden av Bryggen i Bergen. Kontakt Thon Hotel Rosenkrantz Telefon: 55 30 14 00 Adresse: Rosenkrantzgate 7, 5035 Bergen   Reservasjon av hotellrom på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen Thon Hotel Rosenkrantz på...