Hvordan komme seg fra Bergen Lufthavn Flesland til Bergen sentrum

2891
Norge Bergen Flybussen - Flybussen utenfor Radisson hotellet på Bryggen
Norge Bergen Flybussen - Flybussen utenfor Radisson hotellet på Bryggen

Når du har ankommet Bergen lufthavn har du flere alternative transportmidler til Bergen sentrum. Her forteller vi deg hvilke muligheter du har og hva de koster

Flybussen til Bergen sentrum
Det mest miljøvennlige er å ta flybussen, det er også desidert det billigste hvis man ikke er en stor gruppe. Flybussen i Bergen starter om morgenen kl 0400 fra Bergen sentrum og har avganger hele dagen helt til det siste flyet har ankommet om kvelden. God standard på bussene og vennlige sjåfører. Kofferter kan plasseres i lasterom i bussen. Turen med flybussen koster i 2016 den nette sum av 100 kroner, t/r koster 170 kroner dersom billettene kjøpes FØR du går inn på bussen. Dersom du kjøper billett inne på bussen koster det 115 kroner for én vei og 185 kroner t/r. Du kan bruke betalingskort på bussen. Billetter kan også bestilles og betales via mobiltelefonen din. Mer om Flybussen Bergen

Taxi fra flyplassen til Bergen sentrum
Taxi står rett utenfor utgangen ved ankomsthallen. Det er vanskelig å si eksakt hva det koster med taxi til Bergen sentrum da det varierer med tiden på døgnet og trafikken. Men du regne med at det koster mellom 300 og 500 kroner.

Leiebil på flyplassen til Bergen sentrum
Du kan ofte få gode tilbud på leiebiler i Bergen, de fleste leiebilselskapene er representert i Bergen, flere har kontor på flyplassen. For å kunne forsvare å leie en bil bør man helst har flere gjøremål i Bergen som krever litt logistikk eller transport-koordinering. Eller at man skal transportere større volum.

Privatsjåfør fra flyplassen til Bergen sentrum
Ønsker du litt mer eksklusiv og komfortabel transport kan det å leie en privatsjåfør med bil være en god løsning. BMS henter og bringer til flyplassen.

Bybanen til Flesland… Kanskje sommeren 2017
En gang i fremtiden kan du kanskje ta tog eller bybane til og fra flyplassen. Per i dag har vi ikke skinner til flyplassen, siden bybanen åpnet i 2010 har vi bybaneskinner frem til Lagunen Kjøpesenter, men det er fremdeles et godt stykke igjen til flyplassen. Så inntil videre må du velge et av alternativene over.

God tur med Flybussen og spar miljøet 😉 !