Torget i Bergen – reker og herlig norsk frukt

Torget i Bergen
Torget i Bergen

Torget i Bergen om sommeren
Torget i Bergen kan tilby et bredt spekter av varer. Fisketorget er engentlig bare en del av Torget i Bergen. I tillegg til Fisketorget finner du også blomster, økologiske grønnsaker og frukt. Norske husflidsprodukter hører også med på Torget. På andre siden av Torget, mot Bryggen, finner du souvenirer, T-skjorter og små-nips.

På Fisketorget kan du kjøpe et bredt spekter av sjømat om sommeren.

Vi anbefaler å kjøpe frukt og reker på torget. Det er veldig populært å kjøpe kokte reker og spise dem ved sjøkanten på Fisketorget og langs Bryggen. Blandt turister er bagettene veldig populært.

Mathallen på Torget
Torget i Bergen fikk ny mathall sommeren 2012, den som ser ut som en miniutgave av Grieghallen. Av denne grunn er det meste av aktiviteter på torget om vinteren i første etasje i Mathallen.

Torget i Bergen om vinteren
Redusert utvalg og salgsbodene er stort sett redusert til 1. etasjen i Mathallen. I skrivende stund er det bare to utsalg i vintersesongen.

Hotell i Bergen

Norge Bergen - Thon Hotel Bergen Brygge, utenfor på nattestid

Thon Hotel Bergen Brygge – Like ved Koengen og Bryggen i Bergen

Helt greit hotell som ligger ytterst på Bryggen i Bergen.
Norge Bergen - Thon Hotel Rosenkrantz

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen

Thon Hotel Rosenkrantz i Bergen ligger rett ved siden av Bryggen i Bergen. Kontakt Thon Hotel Rosenkrantz Telefon: 55 30 14 00 Adresse: Rosenkrantzgate 7, 5035 Bergen   Reservasjon av hotellrom på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen Thon Hotel Rosenkrantz på...