Torget i Bergen – reker og herlig norsk frukt

Torget i Bergen
Torget i Bergen

Torget i Bergen om sommeren
Torget i Bergen kan tilby et bredt spekter av varer. Fisketorget er engentlig bare en del av Torget i Bergen. I tillegg til Fisketorget finner du også blomster, økologiske grønnsaker og frukt. Norske husflidsprodukter hører også med på Torget. På andre siden av Torget, mot Bryggen, finner du souvenirer, T-skjorter og små-nips.

På Fisketorget kan du kjøpe et bredt spekter av sjømat om sommeren.

Vi anbefaler å kjøpe frukt og reker på torget. Det er veldig populært å kjøpe kokte reker og spise dem ved sjøkanten på Fisketorget og langs Bryggen. Blandt turister er bagettene veldig populært.

Mathallen på Torget
Torget i Bergen fikk ny mathall sommeren 2012, den som ser ut som en miniutgave av Grieghallen. Av denne grunn er det meste av aktiviteter på torget om vinteren i første etasje i Mathallen.

Torget i Bergen om vinteren
Redusert utvalg og salgsbodene er stort sett redusert til 1. etasjen i Mathallen. I skrivende stund er det bare to utsalg i vintersesongen.

Hotell i Bergen

Norge Bergen - Bilder 7-fjellsturen

Rabatt på Choice Hotels, NSB og AVIS leiebiler i Norge

Som medlem i lag og foreninger kan du få hyggelige rabatter på reiselivsrelaterte tjenester. Her forteller vi hvilke fordeler medlemskap hos Røde Kors gir deg.
Norway Bergen Hotell - Scandic Byparken Hotel Bergen

De to beste hotellfrokostene i Bergen – Hotellfrokost av internasjonal toppklasse

400 hoteller i hele Norge kjemper om å tilby gjestene den beste hotellfrokosten. To hotell i Bergen er fremdeles med i kampen.