Byfjellstrimmen – Bli med på tur i Bergen, helt gratis!

Norge Bergen - Ut på tur i Bergen
Norge Bergen - Ut på tur i Bergen

Bli med på tur i Bergen! Møt nye venner og opplev byfjellene i Bergen samtidig som du får litt trim og frisk luft. Som navnet tilsier går turene i byfjellene rundt Bergen, men også i områdene rundt. Oppmøtestedene er forskjellig etter hvor turene går.

Passer turene for meg?
Turene passer for folk flest som er i grei form og de vil bli ledet av en turleder fra Bergen Turlag. Turene går i moderat turtempo.

Gratis å delta på Byfjellstrimmen?
Ja, det er gratis. Det koster ingenting å delta på turene som arrangeres under Byfjellstrimmen. Du trenger heller ikke være medlem i Bergen Turlag for å delta på turene. Av og til er det oppmøte utenfor sentrum, da vil det ofte bli koordinert transport eller gitt tips om hvilken offentlig buss du kan ta. Du må da selv betale for bussen men selve deltagelsen på turen er fremdeles gratis.

Spørsmål om turene?
Har du spørsmål til turene kan du kontakte Bergen Turlag på 55 33 58 10.

Påmelding ikke nødvendig.

Alle turene finner du på hjemmesiden til Bergen Turlag.
Mer informasjon finner du på http://www.bergen-turlag.no/byfjellstrimmen

Vi i visitBergen er også med på noen av turene.

Hotell i Bergen

Norge Bergen Hotell - Scandic Strand Hotel Bergen om kvelden

Scandic Strand Hotel Bergen

Strand Hotel i Bergen ligger like ved Torget i Bergen og har utsikt mot Vågen og Bryggen i Bergen. Hotellet har 88 rom; standard rom, superior rom og junior suiter. Det er gratis trådløst bredbånd tilgjengelig på samtlige rom.

Terminus Bergen – Et elegant og ærverdig hotell i Bergen

Grand Hotell Terminus Bergen ligger like ved togstasjonen og busstasjonen i Bergen. Rommene på Terminus Bergen De har standard 10 enkeltrom og 60 dobbeltrom (mellom 14 og 20m2), 40 deluxe rom (mellom 20 og 30m2), 4...