GDPR – Personvernerklæring og bruk av informasjonskapsler

Generelt om informasjonskapsler
En informasjonskapsel, ofte kalt cookie, er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på brukers datamaskin når brukeren åpner en nettside.

Informasjonskapselen brukes for eksempel til å lagre innloggingsdetaljer, registrere hvor brukeren beveger seg rundt på nettstedet eller huske handlekurv i nettbutikker.

Om nettsiden VisitBergen.no
Nettsiden vår ligger på et norsk webhotell. Nettsiden eies av Bergen Promotion som er et norsk foretak registrert i Brønnøysundregisteret (foretaksregisteret). Norske lover og regler gjelder for nettsiden og nettsidens innhold. Nettsiden er kryptert med https.
 
 

Personvernerklæring

VisitBergen.no lagrer ingen personinformasjon på vårt webhotell om vanlige brukere på nettsiden. Derimot, lagrer vi informasjon, som IP adresser, for boots (datamaskiner) og personer som prøver å hacke nettsiden vår for å kunne sperre for slike angrep.

Da ingen besøkende på nettsiden skal logge inn seg på nettsiden lagrer vi heller ingen personinformasjon. Vi har heller ingen skjema lokalt på nettsiden vår. Tjenesten for påmelding av nyhetsbrev er et skjema leveres av en tredjepart i USA, se kapittel med overskriften “Nyhetsbrev”.
 
 

Bruk av informasjonskapsler

Nyhetsbrev
Vi bruker tredjeparts tjeneste for å kunne sende ut nyhetsbrev. Der lagres epost-adresser som er nødvendig å kunne sende ut nyhetsbrevene. Vi lagrer ikke denne informasjonen i Norge/EU. Dette er en tjeneste som ligger i USA, informasjon lagres i USA og går under deres lands gjeldende lovverk. Mottakere av nyhetsbrev kan når som helst melde seg av som mottakere og slette sin informasjon.

Statistikk
Vi bruker informasjonskapsler til å lage statistikk for vår nettside. Vi bruker statistikk for å lage relevant innhold på nettsiden. Dette er en tjeneste hos Google som ligger i USA, informasjon lagres i USA og går under deres lands gjeldende lovverk.
 
 
Med vennlig hilsen,
VisitBergen teamet og Bergen Promotion (eier av nettsiden)