Norge Bergen Flybussen - Flybussen utenfor Hotel Havnekontoret på Bryggen
Norge Bergen Flybussen - Flybussen utenfor Hotel Havnekontoret på Bryggen

Grunnet oppussing av Olav Kyrres gate flyttes flere av Flybussens holdeplasser i Bergen sentrum fra 23. april 2019, dette vil vare til ca. november 2020.

Avganger fra Olav Kyrres Gate ved Hotel Norge er flyttet til ny holdeplass på Festplassen perrong J, helt bak ved Kode Kunst Museum (Christies Gate). Dette blir av- og påstigningsplass for Flybussen, med avganger hvert kvarter stort sett hele dagen.

Avganger fra Lidohjørnet er flyttet til ny holdeplass på Strandkaien ved hurtigbåtterminalen. Herfra blir det avgang hver time. Det er også mulig å gå til Festplassen i stedet.

Avganger fra Dreggsallmenningen ved Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen er redusert til en gang i timen. Ny holdeplass er satt opp i Komediebakken, ovenfor Sentralbadet, med avganger en gang i timen.

Informasjonen over er skrevet av Flybussen.
 
 

Viktig merknad om flyttingen og informasjonen her

Vi i VisitBergen.no gjør så godt vi kan for å informere deg, men du er selv ansvarlig for både å finne holdeplassene og komme deg frem til riktig tid.

Vi kan ikke holdes ansvarlig for dine reiser, avtaler, forpliktelser, økonomiske tap eller misforståelse, eller eventuelle følger av dette. Dersom du er uenig i dette kan du ikke bruke nettsiden visitbergen.no eller informasjonen som står på nettsiden.

Vi har heller ikke mottatt informasjon om disse endringene fra hverken Skyss eller Flybussen. Vi bare prøver så godt vi kan å informere deg.

Så vårt tips til deg er:

Beregn god tid hvis du skal ta Flybussen i Bergen i den kommende tiden 🙂